Cum iarna este din ce in ce mai geroasa si vara din ce in ce mai caniculara, vine un moment cand ferestrele casei trebuie schimbate pentru a asigura un confort sporit si pentru a economisi banii din factura la caldura. Nu putem uita de praf, din ce in ce mai mult si mai sacaitor, si nici de zgomotul omniprezent in marile orase.

Cladirea este considerata ca un organism intr-o evolutie continua, care in timpul vietii ei trebuie tratata , reabilitata si modernizata pentru a corespunde exigentelor stabilite de utilizator.

Solutia moderna la aceste cerinte se numeste fereastra fono si termo-izolanta. Caracteristica termo-izolanta a ferestrelor este data nu numai de profilele cu care sunt echipate ferestrele , ci si de o serie de alte elemente : geam termopan , set de garnituri si sisteme de inchidere.

Profilele cu care sunt realizate ferestrele GAMA PLAST sunt profile cu 3 camere izolatoare – GAMA ECO , 5 camere izolatoare – GAMA PREMIUM sau 6 camere izolatoare – GAMA PREMIUM PLUS. In functie de cerintele , nevoile si pretentiile dumneavoastra personalul si partenerii GAMA PLAST o sa va recomande sistemul complet de fereastre si usi de care aveti nevoie in echiparea locuintei facand ca alegerea dumnevoastra sa fie sigura si usoara.

Un alt aspect de care trebuie tinut cont in alegerea unei ferestre este tipul de sticla cu care se echipeaza fereastra. GAMA PLAST recomanda ca in orice configuratie a geamului termopan sa se afle si sticla LOW-E iar grosimea geamului termopan sa fie de minim 24 mm ! Acest tip de geam are o valoare termoizolanta de cateva ori mai mare decat geamul obisnuit, ducand astfel la o reducere semnificativa a consumului de energie termica, ca sa nu mai vorbim de plusul de siguranta oferit de etanseitatea ridicata si de rezistenta la vibratii sau lovituri.

Un alt tip de geam pe care il recomandam pentru cei care tin la calitate este sticla PLANITHERM 4 SEASON care in sezonul rece are aceleasi proprietati ca sticla LOW-E dar vara cand temperaturile cresc pelicula cu care este tratata acest tip de geam nu o sa lase caldura sa invadeze locuinta dumneavoastra.

Sistemele de inchidere a ferestrelor si usilor stau la baza oricarei tamplarii moderne.Acestea trebuie sa asigure si sa echipeze toate tipurile de deschideri si forme ale ferestrelor Ea trebuie sa fie caracterizata prin durabilitate, fiabilitate si manevrabilitate. Sistemele de feronerie folosite de GAMA PLAST la ferestre si usile realizate de noi sunt renumitele sisteme MACO aceasta feronerie fiind fabricata integral in Austria.

Aceia dintre dumneavoastra care prefera caldura si nostalgia lemnului au de ales intre nenumaratele nuante de lemn . Chiar daca acest tip costa destul de mult, el reuseste sa ofere un aspect de casa veche, demn de invidiat. TIPURI DE CULORI

Luati in considerare reputatia producatorului sau montatorului care trebuie sa aiba referinte bune si experienta in montarea tipului de tamplarie achizitionata , precum si garantia oferita de acesta care trebuie stipulate intr-un contract.

Adresati-va partenerilor autorizati GEALAN sau sunati la Telverde 08008-432526. Un partener autorizat respecta normele tehnice de executie si montaj si foloseste utilaje recomandate GEALAN, asigurand calitatea produselor livrate.