Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil  prin montarea ferestrelor GAMA PLAST potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialului profilului , a posibilitatii de alege varianta de fereastra care se potriveste nevoilor si exigentelor dumneavoastra - GAMA ECO, GAMA PREMIUM, GAMA PREMIUM PLUS, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator.

Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si numeroasele alveole in configuratia profilului confera tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata.

Pentru a creste capacitatea de termoizolare a PVC-ului este marita adancimea de constructie a profilului de la 62 mm pana la 84 mm care permite folosirea geamului termoizolator cu grosime constructiva de 50 mm pentru a face fata cerintelor celor mai exigenti clienti ai nostri. Modul de constructie al profilului este bazat pe mai multe camere interioare si de folosirea unui sistem de etansare format din garnituri siliconate care asigura un indice scazut de transfer termic.

Protectia fonica reprezinta un aspect important din punct de vedere al sanatatii .Nu se poate trece usor cu vederea ca in ultimii ani nivelul zgomotului a crescut mult datorita in principal intensificarii traficului rutier si al celui aerian . Ferestrele GAMA PLAST au fost gandite si proiectate sa asigure un transfer termic redus precum si o bariera impotriva zgomotului in continua crestere.

Apreciati tipurile de ferestre ce va asigura protectia impotriva spargerilor. Deoarece jumatate din spargatori nu intra pe usa, ci pe fereastra.In cazul ferestrelor GAMA PLAST echipate cu profile GEALAN, adancimea mare de constructie a profilului, armarea acestuia pe toata lungimea cu otel zincat, montarea geamurilor speciale antiefractie si folosirea mecanismelor de inchidere in mai multe puncte sunt argumente convingatoare in ceea ce priveste siguranta.

Ferestrele GEALAN ofera siguranta in cazul celor mai diverse tipuri de deschidere, constructii si domenii de utilizare.

Ferestrele GAMA PLAST sunt realizate cu profilele din pvc marca GEALAN . Proprietatile acestor profile sunt atestate si certificate de organisme internationale de acreditare de calitate . Avantajele folosirii acestor profile in realizarea ferestrelor GAMA PLAST sunt:

1. nu sunt toxice sau poluante, nu degaja noxe, nu sunt radioactive si nu sunt cuprinse in lista noxelor cancerigene (conform Agrementului nr 001-02/504-2001 emis de INCERC);

2. durata mare de viata, probata de-a lungul celor 40 de ani de utilizare a ferestrelor GEALAN pe pietele din intreaga lume si certificata prin rezultatele testarilor de durabilitate in mediul agresiv marin si urban-industrial;

3. intretinerea tamplariei din PVC se poate face foarte usor, cu detergenti obisnuiti;

4. tamplaria nu necesita vopsire sau chituire;

5. raportul calitate, fiabilitate, pret garanteaza o investitie perfecta;

6. protectia termica datorata celor 3,5 sau 6 camere ale profilelor reduce semnificativ cheltuielile cu incalzirea locuintei;

7. suprafata neteda si tratata antistatic a profilelor impiedica depunerea prafului si asigura o curatenie rapida si

usoara, spre deosebire de sistemele prevazute cu garnitura centrala;

8. tamplaria dezafectata nu necesita depozitare sau ardere, fiind 100% ecologica, spre deosebire de tamplaria din lemn stratificat;

9. tamplaria PVC asigura o foarte mare etanseitate datorita tehnologiei de termosudura a profilelor din PVC;

10. profilele PVC armate cu otel au coeficienti de dilatare si contractibilitate termica mai mici decat la aluminiu;

11. profilele sunt ecologice, nu contin plumb, la producerea lor se utilizeaza un stabilizator pe baza de CaZn , ele fiind 100% reciclabile.