Noutati

PROTEJEAZA-TI CASA CU GEALAN FORTE! detalii...

Devino partener GAMAPLAST!

Ferestrele GAMA PLAST executate cu sistemul de profile GEALAN cu 3 camere de izolare termica au o adancime constructiva de 62 mm se rigidizeaza cu otel zincat grosimea de minim 1.5 mm si sunt adecvate dotarii atat a cladirilor moderne , cladirilor in stil rustic dar si cladirilor vechi la care se impune pastrarea stilului arhitectural.

Cele doua planuri de etansare realizate cu garnituri continue , care nu ies in evidenta , asigura o protectie optima impotriva ploii torentiale si a curentului de aer. Faltul tocului este neted si fara canturi ceea ce permite o curatare usoara.

Alaturi de geamurile izolatoare standard se pot folosi in cazul unor cereri speciale de izolatie termica , fonica si antiefractie , geamuri speciale cu grosimi de pana la 48 mm.

Optional putem folosi pentru o clima ameliorata a incaperii si un confort imbunatatit sistemul de aerisire controlata GECCO ( GEALAN CLYMA CONTROL ), sistem folosit pentru schimbarea controlata a aerului din camera cu cel de afara prevenind activ formarea mucegaiului in special in zona pervazului.

Aceste ferestre ofera o multitudine de optiuni de forma , dimensiune , modalitate de deschidere si culoare , iar raportul calitate/pret reprezinta un avantaj pentru clientii nostri.

Profesionalismul echipei GAMA PLAST impreuna cu certificarile de calitate ale organismelor internationale obtinute de noi , renumitele profile GEALAN si sistemele de feronerie MACO stau la baza unui produs finit de calitate certificata si garantata !

Profilele sunt ecologice , nu contin plumb , la producerea lor se utilizeaza un stabilizator pe baza de CaZn , ele fiind 100% reciclabile !

Click aici pentru a alege culoarea:

FOLII DECOR LEMN

Click aici pentru a alege culoarea:

CULORI ACRYLCOLOR