Noutati

PROTEJEAZA-TI CASA CU GEALAN FORTE! detalii...

Devino partener GAMAPLAST!

Ferestrele GAMA PLAST executate cu sistemul de profile GEALAN cu 5 camere interioare de izolare termica au doua garnituri,o adancime de constructie de 62 mm sau 70 mm si se rigidizeaza cu otel zincat grosimea de minim 2mm.

Se evidentiaza atat prin aspectul exterior placut dat de armonia proportiilor dintre toc si cercevea si contururile exterioare rotunjite , forme placute la privire si atingere , cat si printr-un coeficient de transfer termic redus fata de ferestrele cu trei camere izolatoare , alegerea acestora dovedinduse in timp o solutie optima din punct de vedere al calitatii si profitabila din punct de vedere al pierderii reduse de energie !

Ferestrele si usile cu 5 camere interioare de izolare termica se integreaza perfect in viata zilnica a casei dumneavoastra si in intreg mediu inconjurator.
Fereastra GAMA PLAST avantajeaza sobrietatea eleganta si apare ca sistem ce uneste stilul arhitectonic cu cel decorativ.

Optional putem folosi pentru o clima ameliorata a incaperii si un confort imbunatatit sistemul de aerisire controlata GECCO ( GEALAN CLYMA CONTROL ), sistem folosit pentru schimbarea controlata a aerului din camera cu cel de afara prevenind activ formarea mucegaiului in special in zona pervazului.

Profesionalismul echipei GAMA PLAST impreuna cu certificarile de calitate ale organismelor internationale obtinute de noi , renumitele profile GEALAN si sistemele de feronerie MACO stau la baza unui produs finit de calitate certificata si garantata !

Profilele sunt ecologice , nu contin plumb , la producerea lor se utilizeaza un stabilizator pe baza de CaZn , ele fiind 100% reciclabile !

Click aici pentru a alege culoarea:

FOLII DECOR LEMN

Click aici pentru a alege culoarea:

CULORI ACRYLCOLOR