Noutati

O usa frumoasa este cartea de vizita a casei si exprima stilul locatarilor, imprimand fatadei o nota personala. Usile GAMA PLAST realizate cu sistemele GEALAN sunt elemente de design arhitectural si influenteaza decisiv aspectul fatadei prin marime, forma si repartizare exterioara. 

Rotunjirile fine si geometria oblica a profilului accentueaza linia clasica si confera un aspect modern si atractiv, individualitate si valoare.

Usile GAMA PLAST sunt atent executate, cu o multitudine de optiuni de forma, dimensiune, modalitate de deschidere si culoare.

In cazul usilor de intrare din PVC stabilitatea, rezistenta la torsiune si durabilitatea colturilor joaca un rol important. De aceea GEALAN a conceput traversele usilor astfel incat sa permita montarea celei mai mari armaturi posibile. In plus, dispunerea speciala a traverselor la o adancime de constructie de 74 mm permite utilizarea unui otel cu rezistenta la indoire mai mare cu  pana la 30%. Armaturile sunt deja frezate in prealabil pentru a permite montarea rapida a elementelor de inchidere.

Suporturile de praguri folosite si in sistemul GEALAN FENSTER-SYSTEME permit inchiderea etansa a usii pe prag.

Pentru a imbunatati rezistenta la torsiune si pentru intarirea colturilor usii, exista si elemente de imbinare pe colt adecvate. Multitudinea acesoriilor permite constructia celor mai variate modele de usi. In profilul usilor pot fi montate atat armaturi si module de inchidere disponibile pe piata, cat si combinatii de sticla cu grosimi de pana la 40 mm. Profilele de usi sunt disponibile in doisprezece nuante acrylcolor standard sau in sase tipuri de imitatie de lemn, plus numeroase nuante extra-standard.

Profesionalismul echipei GAMA PLAST impreuna cu certificarile de calitate ale organismelor internationale obtinute de noi , renumitele profile GEALAN si sistemele de feronerie MACO stau la baza unui produs finit de calitate certificata si garantata !