S.C. GAMA PLAST fiind un producator de tamplarie din pvc acreditat de GEALAN FENSTER-SYSTEME GERMANIA si avand implementata certificarea de management al calitatii EN ISO 9001:2000, are un personal tehnic atent instruit de catre tehnicieni astfel incat fiecare fereastra sa fie bine executata si montata de personalul si partenerii GAMA PLAST.

Profilele GEALAN ajung in productia si fluxul tehnologic al firmei GAMA PLAST numai daca ele corespund normelor de calitate prestabilite, aceste norme fiind verificate la receptia marfii. Atat profilele cat si elementele de tamplarie finita sunt supuse sistematic la verificari metrologice pentru a se verifica daca ele sunt in concordanta cu dorintele utilizatorului. Alta serie de verificari demonstreaza rezistenta la urmatorii factori: suduri, torsiune si intindere, factori climaterici.

Toate aceste verificari si teste se concretizeaza intr-un certificat de garantie care dovedeste ca s-au facut toate verificarile si atesta calitatea lucrarii precum si proces verbal de predare primire a lucrarii predat cumparatorului final pe baza de semnatura dovedind ca lucrarea este de calitate si conform contractului!

Garantia lucrarii masurata, executata si montata de GAMA PLAST consta in:

  • 45 ani pentru profile PVC ;
  • 3 ani geam termopan;
  • 20000 de cicluri la sistemele si componentele de feronerie;
  • 2 ani montaj;
  • 2 ani produs finit;