Parteneriatul GAMA PLAST vine ca o tendinta a reconfigurarii pietei de tamplarie PVC din Romania in producatori si retaileri. Succesul intregii afaceri consta in faptul ca parteneriatele pe care le construim sunt gandite sa ofere sprijin in primul rind pentru partener dar si pentru cumparatorul final.

PartenerGAMA PLAST poate fi orice persoana care desfasoara o activitate de comert si doreste sa isi imbogateasca gama de produse pe care le comercializeaza cu un produs nou, asistat la vanzare de reprezentantii nostri, firme care isi desfasoara activitate pe piata constructiilor precum si persoane fizice.

GAMA PLAST aduce in aceeasi echipa pe de-o parte din partea producatorului personal calificat cu experienta in domeniu tamplariei PVC, care ofera solutii la sistemele complete de ferestre si usi dar si solutii pentru vanzarea acestora sub un brand recunoscut, GEALAN, iar pe de cealalta parte oameni cu dorinta de a realiza in mod profesionist si pe termen lung venituri dintr-un bussines de succes.

Astel, GAMA PLAST vine in ajutorul partenerilor sai prin dotarea punctului de ofertare cu materiale de prezentare a produselor pe care le comercializam , materiale publicitare , transport de la fabrica GAMA PLAST la colaborator sau client final , program de proiectare si ofertare a sistemelor de tamplarie , asistare in vanzare si proiectarea solutiilor de tamplarie in functie de cerintele utilizatorului final.