Prin noul GECCO 4, Gealan introduce pe piata cea mai recenta varianta a sistemului automat pentru ventilatia casei dumneavoastra. Spre deosebire de primele variante care erau proiectate fie pentru a fi montate intr-un lacas special deja montat in profilul superior orizontal al tocului, fie pe cantul superior al cercevelelor, noul GECCO 4 este un accesoriu independent si separat de fereastra.

Reglarea schimbului intre aerul exterior si cel interior constituie premisa unui micro-climat placut in incapere si a unui confort crescut in locuinta. Datorita actionarii automate a acestui sistem inteligent este imposibila manevrarea gresita.

GECCO 4 se introduce ca element de aerisire in partea de sus a tocului sau in profilul de extindere.

In pozitie deschisa GECCO 4 se inchide automat la o diferenta de presiune de aproximativ 30 Pascal, impedicandu-se astfel aparitia curentilor de aer deranjanti. La presiune a vantului in scadere clapeta se deschide singura permitand circulatia aerului.

Remarcabil este fluxul de aer care insumeaza aproximativ 11 m/ora la o diferenta de presiune de 10 Pascal, iar pana la punctul de inchidere de aproximativ 30 Pascal urca la peste 19 m┬│ pe ora. Dispozitivul permite si actionarea manuala.