Noutati

PROTEJEAZA-TI CASA CU GEALAN FORTE! detalii...

Devino partener GAMAPLAST!

Ferestrele GAMA PLAST executate cu profilele GEALAN cu 6 sau 7 camere de izolare termica au o adancime constructiva de 74 mm sau 83 mm se rigidizeaza cu otel zincat grosimea de minim 2 mm si dispun de proprietati deosebite de izolare termica si fonica.

Acestea se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun in umbra sistemele de ferestre dezvoltate pana in prezent fiind orientate catre segmentul rezidential al pietei de constructii, oferind proprietarilor de locuinte creativitate fara limite, definind in mod esential individualitatea si stilul de viata al acestora.

Ferestrele GAMA PLAST executate din profile cu 6 sau 7 camere interioare dispun de proprietati deosebite de izolare termica si fonica datorita adancimii de constructie exceptionale a profilului ( 74 mm sau 83 mm ). Mai mult , adancimea mare de constructie asigura rezistenta sporita a colturilor termosudate ale ferestrei si obtinand astfel mai multa rezistenta pentru fereastra . Faltul interior neted al tocului nu are canturi in care se poate acumula murdaria , ceea ce faciliteaza curatarea ferestrei.

Aceste ferestre pot fi dotate cu pachetul de geam termoizolant cu 3 foi de sticla de 44 mm adancime imbunatatind coeficientul de transfer termic pana la k=0,9 w/mpK . Pe langa izolatia ireprosabila , acest system se evidentiaza si printr-un design atragator , prin proportii armonioase , profile elegante si suprafete stralucitoare.

Optional putem folosi pentru o clima ameliorata a incaperii si un confort imbunatatit sistemul de aerisire controlata GECCO ( GEALAN CLYMA CONTROL ), sistem folosit pentru schimbarea controlata a aerului din camera cu cel de afara prevenind activ formarea mucegaiului in special in zona pervazului.

Profilele sunt ecologice , nu contin plumb , la producerea lor se utilizeaza un stabilizator pe baza de CaZn , ele fiind 100% reciclabile !

Click aici pentru a alege culoarea:

FOLII DECOR LEMN

Click aici pentru a alege culoarea:

CULORI ACRYLCOLOR